Saturday, November 6, 2010

battle of legend

yo geng2 ku sekalian.....lme da aku x update blog aku ni....
so arini aku bg korang jurus2 yg mengancamm....
kali ni aku nk cite ttg pertarungan 3 org pendekar dalam arena bowling...
pertarungan tersebut terjadi disebabkan keadaan yg terlalu boring duk dirumah.....
so aku perkenalkn pendekar yg pertama
yo ni adalah pendekar pertama yg berasal dari spain....
ni adalah stail bru beliau...
beliau bertukar dri stail  oldskul kepada mcmni ni nye stail baru seminggu...
sebenarnye beliau kecewa kerana saloon hair beliau telah salah membuat rambut beliau...
 ada ke patut dia bg lurus rambut aku...mengamuk la aku...so terpaksa la beliau menukar penampilan beliau....
but still nmpk macho....
skil n jurus merbahya beliau iyalah....FISH BALL WITH FIRE
yo ini adalah pendekar no 2...
berasal  dari belanda,..nama beliau adalah . 
FELIPE NAIM SCOLARI..
beliau   berumur 16 tahun dan masih lg dibawah umur......
tpi disebabkn dah xde pendekar lg yg mampu bertarung ngan aku....
aku pun jemput beliau....
skil jurus merbahya beliau adalah.......CRAB BALL WITH MAYONIS....


yo ini adalah pendekar no 3....
beliau berasal dari scotland....
pendekar ni datang malaysia dengan menaiki kapal selam.....
kelebihan jurus beliau ialah beliau begitu handal dalam acara menembak di bawah dasar laut....
name pendekar ini ialah SIR AMIR RASUK CLINTON........
jurus merbahaya beliau ATOMIC BALL INCLUDING PUSS PUSS......


yo ape kehal nye yopppp....
teruk bebenor la...hahahahaha saja duk testing cakap perak....
k geng ni adalah senjata2 yg dibekalkn tuk pertarungan paling merbahaya abat ini....
senjata2 ini diimport dari rusia dan dibuat daripada tepung pulut plus ngan santan kelapa....
formula baru yg dijumpai oleh saintis2 rusia..
.impak yg diberikan lebih menyerlah berbanding formula tepung gandum plus air perahan limau nipis
....hhuhuhu....JAUHI DARIPADA KANAK2 DAN SIMPAN DISUHU BILIK......



yoooooo geng....

ni la medan pertempuran 3 org pendekar handalan....
tempat ni adalah PLAZA ALAM SENTRAL SHAH ALAM.......
kebanyakkn lagenda2 pendekar akan bertarung kat cni...huhuhh....
dan gadis berbaju putih di atas bernama BALQIS MAZALI...
beliau adelah president pendekar2 wanita......beliau la yg mengaturkn pertempuran kami....
dalam bahasa kasarnye beliau la batu api dalam pertempuran ini....beliau la penyebab kami bertempur...huahauhuahuhau....steady ye YUNT....




ok geng ....aku nk korg semua perhatikan score yg tengah2.......
itu lah score aku yg bernama pendekar megan fox....
dari c2 korg leh nmpk la sape yg akan jdi pemenang nye nt kn.....
huahuahauhuahuahua...
pendekar 1 dan pendekar 2 jangan mara r sebab aku upload pic time score aku tengah byk....
huhuhuhuhu.....


yooo geng......hah ni la 3 org pendekar yg bertarung td.....
huhauhuahuhauhahu....
masing2 masih mara sesama sendri n masih tidak mahu pandang muka.....
ni la bru pendekar yg sebenar,...huhuhuhuhuhu

yooooo gengggg....hahahaahahah...
ni la yg ditunggu2 oleh semua lapisan masyarakat,....
hah ni la pendekar paling handal drpd semua pendekar....
nama pendekar ni adalah FASTHUNTER MEGAN FOX....
korg ngok gaya dia kuarkn aura da tau kn cne kehebatan dia....huhuhuhuhuhuhu...
pendekar ni mmg xtau malu sket,....n selumber je uat keje x senonoh....
gaya ni beliau uat dihadapan ribuan penonton beb...huhuhuhuh......
k geng sedang aku uat blog aku ni...aku teringat kat membe aku pling lme...
dia penah promote aku kat blog dia....kali ni aku plak promote dia,,,...wasssuuuuupppp



hhhyooo gengster2 skalian....1stly aku nk ckp.....
CHOOOOOIIIIIIIII...
ni la perkataan yg bdk ni ske ckp...
aku x tau la dia datang dri kebun sayur mane.....huhuhuhu..
.nama beliau ialah JULIANIS ROBERT....beliau berasal drpd canada...
beliau kerap dtg malaysia dgan menaiki beca....huhuhuh...
aku nk kata dia ni baik hati xleh sebab beliau slalu cari gaduh ngan aku...
tapi aku jela slalu menang....
tapi kira baik hati n sopan santun la bdk ni....
budak ni leh la tahan comelnye....
tapi aku comel lg la dari dia...xkre r aku blog aku kn ...
mane leh dia lebih dri aku.....ni la kawan aku paling lme..
kami berkawan sejak dari zaman my space bbru2 top dulu....
dan dia jela geng2 myspace aku yg betahan sampai skung.....
tq JULIANIS sudi kwn ngan aku yg encem stailo n macho ni.........
beliau slalu gaduh ngan aku klu aku 
ngah pening xde idea...
terhibur la jgak dgan lawak2 beliau even lawk2 
beliau masih lagi di tahap 1...woiiii JULIANIS ko la kwn aku pling lme....
n aku jemput hang jadi BEST FRIEND aku EVER k....
lastly ko jgn anggap aku promote
hang aku x brani nk gaduh ngan hang....
gaduh tetap gaduh..gaduh sweet2 g2..huhuhuh..
aku puji hang dalam blogg ni je...
pasni xde da nk puji2 ke ape ke....lg 1 jgn lupa carikn 
la kawan hang yg stailo n macho ni seorg teman k....
atleast ada la jgak tempat megadu klu aku kne ggit nyamuk or tenuk.....
x kre la hang nk ckp aku desperate ke ape ke.....ko kn agen aku bahagian utara...huhuhuhuhu......


k gengster2 skalian...
abis sudahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

3 comments:

  1. blog aku xpromote pow erk.....kecik ati aku...ahahhaha

    ReplyDelete
  2. sabiaq la...hangnye nt post lepas ni la...aku xlupa la ko..sabiaq na..

    ReplyDelete
  3. ako tegaru...........sayang hg bro !

    ReplyDelete